Tammisen blogi

Blogi

Luullinen liha on kesän mehevin trendi

Tomahawk_2

Toukokuu on jo pitkällä, ja nyt on viimeistään aika aloittaa grillikausi. Meillä Tammisella grillit on kaivettu esiin jo alkukeväästä, kun olemme porukalla testanneet tämän kesän uutuustuotteita. Kauden mehevin juttu on ehdottomasti luullinen liha, jota löytyy myös meidän valikoimastamme. Liha-alalla trendit vaihtuvat nopeasti, ja kuluttajien toiveita on kuunneltava herkällä korvalla. Olemme viime vuosien aikana saaneet huomata erilaisissa tuoteryhmissä, että kuluttajalle hetkessä joku asia on in ja joku toinen out.

Tähän liittyvät oleellisesti myös tällä hetkellä suosiossa olevat luulliset lihat ja luontaiset rasvat lihassa sekä erilaistavat leikkuumenetelmät. Uutuusvalikoimassamme on tänä kesänä esimerkiksi palvelutiskeistä löytyvä Rotukarjan Tomahawk –kyljys ja kuluttajapakattu porsaan parilakyljys. Näissä kummassakin luu mehevöittää lihan ja tekee siitä entistäkin maistuvampaa. Koen, että juuri tällaiset tuotteet ovat Tammisen vahvuus nyt ja jatkossa. Laadukkaat, kotimaiset raaka-aineet ja käsityönä tehtävä lihan leikkaaminen sekä viimeistely mahdollistavat sen, että Tamminen voi tarjota asiakkailleen paljon erilaisia vaihtoehtoja. Vastaamalla kuluttajien toiveisiin ja seuraamalla maailman ruokatrendejä, parannamme osaltamme yrityksemme ja suomalaisen erikoislihan tuotannon kilpailukykyä.

Ensiluokkainen, suomalainen liha on grillaajan paras kaveri. Se ei vaadi seurakseen mitään ylimääräistä, vaan pelkkä suola ja ripaus mustapippuria tuovat lihan hienon maun esiin. Esimerkiksi mahtava kesäkirves Tomahawk on parhaimmillaan juuri näin yksinkertaisesti maustettuna. Toivotan kaikille rentoa, makujen täyteistä kesää!

Pasi T.